Megrendelés

Vásárlási feltételek

A jelen vásárlási feltételek az Illés Kiadó (4400 Nyíregyháza, Árpád u. 73) a továbbiakban: (Üzemeltető) által üzemeltetett (www.illeskiado.hu) webes felületen történő könyvárusításának feltételeit tartalmazza. Ön elfogadja a jelen Vásárlási feltételeket, mint Szerződés feltételeit, ehhez kérjük, töltse ki űrlapunkat. E nélkül nem tud vásárolni.
Az Üzemeltető az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről 2001. évi CVIII. törvény szerint működteti Szolgáltatását. (A törvény szövegét megtalálja a net.jogtar.hu oldalon.)
Az Üzemeltető jogosult módosítani a Szerződést, és arról a jelen oldalon tájékoztatnia kell a Felhasználókat. A Szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértések felszámolása érdekében az Üzemeltető együttműködik az illetékesekkel, ám nem felel a kockázatokért, káros tartalmakért, károkért (pl. számítógépes vírusok), amiket mások okoztak.

Ön kizárólag akkor jogosult vásárolni, amennyiben
a.) tökéletesen cselekvőképes;
b.) saját nevét, valós személyes adatait, illetve elérhetőségét adta meg;
c.) 14. életévét betöltött kiskorú és kizárólag a saját keresményének erejéig rendelkezik.
d.) elfogadja a Vásárlási Feltételekben foglaltakat

A Felhasználónak pontos és valódi elérhetőségeket (teljes név, cím, telefonszám, e-mail cím) kell megadnia. Ha nem valós adatokat adott meg a megrendelőn, az Üzemeltető nem köteles vásárlását teljesíteni.

Adatvédelem: A megadott adatokat az Illés Kiadó Könyvkiadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban Illés Kiadó) a mindenkor hatályos jogszabályokat betartva titkosan kezeli, azt másnak át nem adja.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályok:
1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;
2000. évi C. törvény – a számvitelről;
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól.

Minden jogot fenntartunk az www.illeskiado.hu oldalain. A közölt és elérhetővé tett szellemi termékeket szerzői jog védi.

Megrendelés
Megrendelését interneten a nap 24 órájában feladhatja. Személyes megrendelésre, fizetésre vagy átvételre a 0630/271-7808-as telefonon előre egyeztetve az Illés Kiadó székhelyén (4400 Nyíregyháza, Árpád u. 73. 3. 11.) van lehetőség.
Kérjük, válassza ki a kívánt könyvet és az Önnek megfelelő fizetési módot. Ezután töltse ki a megrendelőt saját adataival, majd kattintson a MEGRENDELEM gombra. Ezzel véglegessé válik a könyvrendelés. A vásárlásáról hamarosan visszaigazoló e-mail érkezik az Ön által megadott e-mail címre, amit kérünk a megrendelés teljesüléséig megőrizni.

Fizetési módok
Megrendeléskor választhat: a fizetés történhet előre banki átutalással, előre pénztári befizetéssel, rózsaszín csekken, és utánvétes szállítás esetén átvételkor a postásnak vagy futárnak .
1. Előre fizetés banki átutalással:
A végösszeget kérjük a Tóth Ildikó Katalin alábbi bankszámlaszámára átutalni: Bankszámlaszám: Sberbank 14100055-31064649-01000004 A megjegyzésben kérjük feltüntetni: Illés Kiadó Kft.
2. Előre fizetés OTP Bankban pénztári befizetéssel:
Tóth Ildikó Katalin számlájára bármely bankfiókban a Vásárló személyesen, készpénzben is befizetheti a könyv árát (a készpénz befizetés díját a mindenkori banki kondíciók alapján határozzák meg (kb. 250 Ft). Név: Tóth Ildikó Katalin, bankszámlaszám: Sberbank 14100055-31064649-01000004 A megjegyzésben kérjük feltüntetni: Illés Kiadó Kft.

3. Előre fizetés Belföldi Postautalványon (rózsaszín csekk):
A postautalvány ingyenesen kapható. A belföldi postautalványon történő pénz feladásának költsége 5.000 Ft-ig 280 Ft, 10.000 Ft-ig 405 Ft, és kézbesítése akár 1-2 hetet is igénybe vehet. A címzett: Illés Kiadó Kft., 4400 Nyíregyháza, Árpád u 73. Bankszámlaszám: Sberbank 14100055-31064649-01000004 A megjegyzésben kérjük feltüntetni: Illés Kiadó Kft.

4. Fizetés utánvétes szállítás esetén:
A könyv, a szállítás és az utánvét összegét a megrendelés teljesítéskor a postásnak vagy a futárnak kell fizetnie. Az utánvét díját az aktuális díjszabás határozza meg. Akciókban a kiadó  átvállalhatja  a postaköltséget, azonban ez az utánvét költségeit felszámolja.

Kérjük, hogy bármelyik fizetési módot választja is, a Közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel nevét, pontos lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, megrendelése azonosító számát, melyet a megrendelés visszaigazolásakor e-mailben küldünk meg Önnek.

Szállítás díja
A szállítási költség Magyarország egész területén MPL házhoz 2kg-ig 1310 HUF, Postapont 1090 HUF, Csomagautomata 889 HUF. Foxpost terjedelemtől függően csomagautomatába 599-1099 HUF. Futárszolgálattal egységesen csomagpontba 1130 Ft, házhoz 1490 HUF. A megrendelést a készlet erejéig teljesítjük Magyarország egész területén. A vásárolt könyv személyes átvételre a 0630/271-7808-as telefonon előre egyeztetve az Illés Kiadó székhelyén (4400 Nyíregyháza, Árpád u. 73. 3. 11.) van lehetőség. A megrendelést munkanapokon a leadástól számított maximum 72 órán belül postázzuk.

Árak és számlázás:
A megadott árak egy példányra vonatkoznak, és tartalmazza a mindenkor érvényes áfát, amely könyv esetében 5%. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A számlát az Illés Kiadó Kft. állítja ki.

Rendelés visszamondása:
Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül ‒ kizárólag a csomagolás bontatlansága esetén ‒, a vásárlástól indokolás nélkül elállhat. Ezt a jogot 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-a tartalmazza (net.jogtar.hu). Kérjük, hogy az olvasatlan, külső sérelmi nyomoktól mentes kiadványt a megrendelő nevével, címével együtt saját költségén küldje vissza az Illés Kiadó Kft. címére (4400 Nyíregyháza, Árpád u 73.). Ha esetleg már előre kifizette, és jelzi ezt, 30 napon belül visszatérítjük a könyv vételárát, ez azonban nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Esetlegesen nyomdahibás kötet (hiányzó részek, összekevert oldalak, olvashatatlan szöveg) esetén kérjük, küldje vissza az Illés Kiadó címére és költségére, postafordultával költségmentesen hibátlan kiadványt küldünk.