SCLEROSIS MULTIPLEX MÁSKÉPP

Új felfedezés a Pyrroloquinoline quinone (PQQ) egy vitaminszerű vegyület, sok tudós szerint a létfontosságú tápanyagok közé kellene sorolni. Amellett, hogy nélkülözhetetlen összetevője bizonyos enzimeknek, az egyik legfontosabb tényezője a mitokondriális biogenezis előidézésének is.  A sejtek mitokondriális biogenezis általi megfiatalítása egészségesebbé tesz minket, és védi a sejtjeinket az öregedéssel járó működési problémáktól és betegségektől. agy

Az olyan nagy magas az energiaszükségletű szövetekben, mint az agy, a PQQ képes javítani a sejtek működését és segít megelőzni a neurodegeneratív betegségek, például az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór progresszióját, valamint véd a sztrók következményei ellen. Mivel saját tapasztalataim alapján a sclerosis multiplex számos eseteben szörnyű fejfájással kezdődik (ami a beteg néma  sztrókjának jele), sok haszna lenne a természetes szerekkel való - meglepően eredményes! - kezelésben, sőt a gyógyításban is.  

PIRROKINOLIN-KINON (PQQ) ÁTTEKINTÉS / MI AZ A PIRROLOKINOLIN-KINON (PQQ)?

A pirrokinolin-kinon (PQQ) egy B-vitamin-szerű kofaktor, amely természetes módon fordul elő mind az étrendben, mind az emlős szövetében. Évtizedek óta tartó kutatások kimutatták, hogy a PQQ (pirrokinolin-kinon) fontos antioxidáns, elősegíti az új mitokondriumok létrejöttét, támogatva a szív egészségét és a kognitív funkciókat.

A pirrokinolin-kinont (PQQ) az ember nem tudja szintetizálni, ezért sokféle élelmiszerrel kell előállítani, különösen néhány növényi élelmiszerből, zöldségből és gyümölcsből, például szójababból, petrezselyemből, zöldpaprikából, repcevirágból, zöld teából és kiviből. gyümölcsök.

A PIRROKINOLIN-KINON (PQQ) ELŐNYEI / FUNKCIÓI:
 
 A PQQ valóban serkenti a mitokondriális biogenezist - a friss, új mitokondriumok növekedését. Míg a mitokondrium energiát termel a test összes élő sejtjén belül, és biztosítja az egészséges életidőhöz szükséges energiát és energiát. A szívnek és az agynak egyaránt nagy az energiaigénye, és sűrű a mitokondriumtól.

A PQQ hatékony beavatkozás lehet az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kezelésében. Mindkét betegséget a kóros fehérjék felhalmozódása váltja ki, amelyek elindítják az oxidatív károsodások kaszkádját, ami agysejt pusztulást eredményez. Tanulmányok kimutatták, hogy a PQQ segíti a testet:

A Parkinson-kórhoz társuló alfa-szinuklein fehérje kialakulásának megakadályozása.
Védje az idegsejteket az amiloid-béta fehérje oxidatív károsodásaitól, amelyek Alzheimer-kórhoz kapcsolódnak.
Ezen kívül számos tanulmány a zt sugallja, hogy két összetevő - a PQQ és az Alpha GPC - elősegíti a neurológiai egészséget, és támogatja a memória jobb megőrzését és a mentális élességet. (Forrás: purelife-bio.com)